Остават само 6 дни на безплатна регистрация за големия национален форум “Седмица на дигиталните технологии в България“

Само седмица остава до крайния срок на безплатна регистарция за един от най-мащабните национални форуми у нас – “Седмица на дигиталните технологии в България“, който ще се проведе от 23-и до 28 септември в рамките на 75-ото издание на Международния технически панаир Пловдив 2019.
Такова голямо събитие, станало популярно още с бранда „DITech, се прави за първи път в България и е уникално по своите мащаби и значимост в сферата на иновациите и съвременните дигитални технологии.

Форумът включва Digital Summit, или т. нар. „Дигитална среща на върха“, по време на която водещи специалисти ще вземат участие в 13 тематични конференции в сферата с над 250 лектора  – най-успешните професионалисти в своята област, и над 2000 участника.
Участието във всяка една от тези конференции е безплатно, при задължителна регистрация до 10 септември, която обаче не запазва място в залата.
Записванията за Bulgarian Digital Expo са отворени до 24 часа на 10-ти септември и включват безплатен достъп до всички  специализирани конференции и съпътстващи събития от програмата на популярното още като голямо събитие.  След тази дата участието ще бъде платено, стойността на билета е 50 лв. за конференция при наличие на свободни места, като регистрацията включва ВИП места. Можете да си резервирате желано от вас място срещу 30 лв. без ДДС на конференция, като отбележите това в регистрационната форма в специализирания сайт https://bdw.bg/ .

Седмицата на дигиталните технологии „ДиТех“ тази година се очертава като един от водещите акценти на Международния технически панаир в Пловдив и става част от новата концепция за модернизиране на деловия форум.

Новата инициатива „ДиТех“  се осъществява  в рамките на изложбата „Инфотех“, като идеята на организаторите е тя да обедини тематични експозиции, конференции, презентации и събития в областта на дигитализацията, телекомуникациите,  информатиката, цифровизацията, навигацията и телематиката.

На Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019 ще бъдат представени всички най-нови тенденции в областта на дигиталните и информационни технологии.

Домакин на мащабното събитие ще бъде Международният технически панаир – Пловдив, а основен организатор – една от водещите компании в бранша Internet Media Group, със солидната подкрепа на дигитална агенция SEOMAX.

Българският комисар по цифрова икономика и цифрово общество Мария Габриел ще бъде специален гост на Bulgarian Digital Week и лично ще открие събитието.

Related posts

Leave a Comment