Продължава анкетата на „Темпо Нюз“ за футболист №1 на Пловдив за 2019 година, Uhlsport Kempa Bulgaria отново ще подкрепи кампанията

Продължава анкетата на информационна агенция „Темпо Нюз“ и електронният сайт TempoNews.net за определяне на футболист №1 на Пловдив за 2019 година. Допитването е до спортните журналисти и върви с пълна сила, като активността на медиите е похвална. Досега са гласували 45 журналисти от 26 медии, като „пишещите братя“ имат все още време да дават своите мнения до 20 януари т.г..
По молба на няколко местни и национални медии, както на пресслужбите на два клуба, екипът на информационна агенция „Темпо Нюз“ и електронният сайт TempoNews.net удължи до 30 януари до 23,30 часа гласуването.
На базата на предложенията и мненията на журналистите ще бъде направена класация и обявена призовата тройка, според техния вот.
Нека примомним, че в анкетата на „Темпо Нюз“ могат да участват всички журналисти, пишещи и говорещи за спорт от пловдивските медии, както и кореспонденти или репортери на Пловдив за националните медии.
В анкетата могат да участват максимално по 5-има представители на една медия, като условието е те в момента да са действащи журналисти.
Анкетата е на информационна агенция „Темпо Нюз“ и НЯМА ПРЕТЕНЦИИ да бъде безусловна, единствена или незаменима.
Анкетата има за цел спортните журналисти да заявят официално своето мнение и позиция, които после това да се обобщи и обяви публично.
Класацията ще бъде съобразена единствено с журналистическите мнения и вот. Тя не е задължителна и затова в нея могат да гласуват само тези, които имат желание и искат да подкрепят идеята.

Тазгодишната анкета „Футболист на годината 2018“ отново се организира от информационна агенция „Темпо Нюз“ и сайта ТеmpoNews.net, с активната подкрепа на  световната марка за спортна екипировка и спортни аксесоари  УЛШПОРТ  и лично на Младен Стойчев – представител на компанията за България – Uhlsport Kempa Bulgaria – @uhlsportbg
който и миналата година подкрепи нашата кампания.

„Улшпорт“  е световен производител на поччи всякакъв вид спортна екипировка и спортни аксесоари, популярни на всички континенти.

Базира се в Германия и е основана през 1948 година, а продуктите на компанията се славят като изключително качествени.
Представителството на Улшпорт в Пловдив   – Uhlsport Kempa Bulgaria е облича почти всички водещи отбори в България с екипите на тази световна марка.

За контакти и повече информация:
4023 Пловдив,  хотел SPS офис 410, бул. Освобождение 3
тел./факс : 032 680 497, моб. : 0878 680 457
e-mail: stmladen@abv.bg – Младен Стойчев

за град Варна, Централен подлез, Спортен магазин
тел./факс : 052 612 581,  моб. : 0888 562 824
e-mail: rosen.dobrev@abv.bg – Росен Добрев

Related posts

Leave a Comment