Канят наша дизайнерска модна къща на престижен фестивал на модата в Милано

Пловдивската модна и дизайнерска къща „АрКе” е получила персонална покана за участие на престижния моден форум „Фешън Уийк” в Милано догодина.
Приглашението дошло след отличното предстаявне на нашата бутикова фирма по време на традиционния „Фестивал на модата“ във Варна, преди месец. Точно на това фешън изложение колекциите на „АрКе” блеснаха с оригинални и семпли произведения, които не отстъпват на световните модни тенденции.
„Освен признние, тази покана от Милано е и голямо предизвикателство за целия наш екип. Разбира се, има доста време до този моден форум, така че ще преценяваме дали и с какво ще участваме там, защото ние държим на високото качество”, коментира Едмонт Будакян, мениджър на модната компания – „АрКе” е българска марка за дизайнерско дамско облекло, насочено към успешната, модерна, но и нежна, романтична жена, която избира да постигне стилен външен вид и да изглежда перфектно. Затова , ако ходим в Милано, със сигурност ще запазим нашите традиции и и изграден имидж“, допълни той.
Модна къща „АрКе” е основана от Аракси Будакян, която следвайки мечтата си създава вдъхновяващ моден свят, до който да се докосне всяка жена – свят на чувственост, романтика, елегантност, стил.
В продължение на 7 години талантливата модна дизайнерка постига впечатляващ баланс между практичност и изисканост в моделите си. Така марката става символ на женственост и комфорт, съчетани в елегантни и всекидневни облекла за истинската жена, която над всичко останало цени своята увереност и стил в облеклото.

„За модна къща „АрКе” дрехите са начин за изразяване на женската индивидуалност. Това е езикът, чрез който всяка дама безмълвно комуникира с околните. Моделите на марката са признание в любов към всяка жена, към нейната изтънченост, безупречен вкус и вродено чувство за стил. „АрКе“ успява да подчертае уникалния стил на всяка дама – моделите са подходящи за романтични или бизнес дами, за по-темпераментни или по-сдържани жени, обяснява Едмонт Будакян.
Според специалисти всички колекции на фирмата са създадени в съответствие с европейските стандарти и световните тенденции в модната индустрия и са гаранция за актуална визия.
„При производството на облеклата се съчетава най-добро качество на материалите и изработката, каза още Едмонт Будакян.
И допълва, че моделите на модна къща „АрКе” са познати не само в България, но и в страни като Германия и Холандия.
Вижте, „АрКе” може да се приеме като една съвременна история, която олицетворява вечната женственост, актуалност и безупречна елегантност”, завърша Едмонт Будакян

Историята на „АрКе“?
Историята на модна къща „АрКе“ започва преди 7 години, когато дизайнерката Аракси Будакян поставя началото на марката, създавайки дизайнерски дрехи, предназначени за елегантните, емоционални и успешни дами. За създаването на модерна визия талантливата дизейнерка се вдъхновява от чувствеността и романтиката на женската природа, увереността на жената в обствените ?сили и желанието да се развива успешно.
Аракси Будакян добри знае, че всяка една жена е олицетворение на красота и изтънченост. „АрКе“ създава своите модели, за да допълни жената и подчертае стила й.
„Основната идея на нашата марка е не само да попълни гардероба на съвребясняменната дама, осигурявайки изчистен, женствен и модерен силует, споделя Аракси Будакян –
Образът на жената, носеща дрехите на „АрКе“ може да се определи като уверена в себе си, класна и стилна жена, която следва тенденциите, предпочита класиката, но в същото време е романтична, емоционална, женствена, завладяваща, допълва талантливата дизайнирка и модилиерка.

Бизнес – моделът на „АрКе“
Бизнес-моделът на модната къща включва дизайнерски център, в който се разработват нови модели, собствено производство на дрехи, като колекциите се създават в лимитирани серии.
В производството се използва съвременно европейско оборудване. Облеклата се шият с материали и тъкани от най-добрите световни производители.
Онлайн магазин за дамски дрехи с доставка за цялата територия на България и чужбина.

Екипът
Екип на „АрКе“ е горд със своите постижения през годините на работа и иска да сподели най-важните:
Вече повече от 7 години нашите модели остават актуални и търсени от жени на всички възрасти;
Нашите дрехи са изработени от висококачествени материи, които е приятно да се носят;
Ежегодни покани за участие в модни ревюта и фешън изложения.
„АрКе“ знае тайната на истинското женско щастие – успешна и уважавана на работното място, обичана и грижовна у дома, притежаваща безупречен вкус и усет за красота, тя винаги се стреми към красота и вътрешна хармония.
Нашите дрехи и нашите клиенти има една обща черта – това е чарът. Именно той прави жената истинска жена, коментира мениджърът на модната компания Едмонт Будакян.
И допълва:

В онлайн магазина на „АрКе“ всяка жена може да намери нещо за себе си:

ЗА КОНТАКТИ с модна и дизайнерска къща „АрКе”:
Едмонт Будакян – 0885 200 008
budakyan@gmail.com
Фейсбук https://www.facebook.com/oarke/

Related posts

Leave a Comment