Пловдивски фотограф в момента е 3-и в световен конкурс, подкрепете го за първото място

Пловдивският фотограф Александър Зехтински в момента заема престижното 3-то място в известния световен конкурс за подводна фотография.
Неговата уникална снимка вече събира с „лайк“-ове подкрепа в социалните мрежи не само от Пловдив, от страната, но и повече от 12 държави в чужбина.
Снимката на Сашо в момента е на третото място в този конкурс, след два фотоса от далечна Бразилия и от Папуа-Нова Гвинея.
Затова амбициозният българин има нужда от колкото се може повече гласове, за да стигне до първата позиция.
Затова всеки глас – подкрепа е от голямо значение за него и за класацията на уникалната снимка.

„Аз съм пристрастен гмуркач и бих искала да споделя моята голяма страст с всички Вас. За мен би било голяма чест да стана „Мис Гмуркане“. Това пише в социалните мрежи самият „модел“ на фотото – Руми Божкова, която също е водолаз.
„И аз също съм запален водолаз, гмуркач и активно практикувам подводните спортове. Силно сме амбицирани аз и хората от нашата гилдия да се преборим за първото място в този конкурс. Това е първата българска снимка, която достига до такава публичност и до по-широка общественост  и наистина има реална възможност да спечели това първо място. – коментира Сашо Зехтински. – В момента разликата в гласовете за нашата снимка и за тази, която в момента заема първото място, е само около 300 гласа.
Конкурсът ще приключи на 18 юни този година, затова много разчитаме на подкрепа, допълва Александър, като използва нашата медия, за да даде и линка за гласуване.

Ето го:

https://premium.easypromosapp.com/voteme/811128/627106050?ep1=fb

Ние го подкрепихме!
Подкрепете го и Вие!

Related posts

Leave a Comment