Лидерът на ключарските услуги Baukey стъпи здраво в Пловдив, осигурява Вашата сигурност и комфорт

baukey_plovdiv-1Eкспертите от ключарския лидер Baukey ще се погрижат за Вашата сигурност и ще осигурят комфорта Ви. Те винаги са на Ваше разположение, ако искате да защитите дома си, офиса или дори, ако само имате нужда от съвет и професионално мнение от висока компетенция. Техните специалисти работят с най-модерната техника и инструменти, категорични са експерти. Така че, ако имате нужда от всякакъв вид ключарска услуга специалистите от Баукий ЕООД от няколко години работят професионално и в Пловдив.
Тази българска компания е основана през 2012 година като мениджър на ключарските услуги в хипермаркет „Home Max“ /на Ритейл парк/ и обслужват качествено граджани и гости на Пловдив, хвалят се доволни клиентите.
Стартът е поставен на 7 ноември 2012 год. с откриването на първия ключарски щанд в Баумакс – София на бул. Владимир Вазов №83.
Ключарските ателита на Baukey предлагат широка гама от услуги за дома и офиса. Техните специалисти имат солиден опит както в областта на автомобилното ключарство, така и в сферата на битовите улуги и са на Ваше разположение седем дни в седмицата.
Baukey очаква своите клиенти в ключарските центрове в обектите на Homemax в София и Пловдив. Те винаги са на Ваше разположение, ако имате нужда от защита на дома или офиса.
В техните ключарски ателиета се изработват всякакви видове ключове за бита, ремонтираме и прекодираме заключващи системи. Служителите им ще Ви помогнат, ако имате нужда от монтаж на нова брава или смяна на патрон. Фирмата изработва още мастер системи за офис сгради и хотели.
Ключарските центрове на Baukey предлагат голям асортимент от бланки, както и продукти, създадени, за да пазят Вашето имущество – брави, патрони, секюрити дръжки за врати и различни аксесоари. На Ваше разположение са още автомати за врати и електрически насрещници. Качествените автоключарски услуги, които се предлагат са изработка на нови ключове и дубликати на ключове, смяна на брава,смяна на патрон, монтаж на допълнителна брава, ремонт на заключващи системи. Фирмата прави прекодиране (смяна на шифъра на заключващи системи), монтаж на автомати за врати, както и изработка на мастер системи, които можете да разгледате на сайта на фирмата baukey.bg.
В офисите и ателиетата на Baukey работят едни от най-опитните специалисти в бранша, които ще се обърнат към Вас с внимание и професионализъм.
В ключарските ателиета на Baukey разполагат с последно поколение професионални машини за изработка на всички видове ключове, както и със специализирани инструменти за ремонт и монтаж на заключващи системи, благодарение на които гарантираме за високото качество на извършваните от нашите ключари услуги вижте ТУК.
Интернет адресът е www.baukey.bg

 Освен ключарски улуги за дома и офиса, Baukey предлага и специализирани автоключарски услуги, сред които изработка на ключове с чип и дистанционни, дублиране и ремонт на дистанционни, диагностика и смяна на батерии, обучение на имобилайзери, монтаж и ремонт на автоключалки. Вижте всички автоключарски услуги, които се предлагат на интернет линка logo4
Централното ключарско ателие на Baukey в Пловдив се намира
в магазин HomeMax, на адрес Пловдив, булевард „Менделеев“ №2Б
Работно време:
понеделник – събота: 08:30 – 19:30 часа
неделя: 10:00 – 18:00 часа
Телефони за връзка: 0879 293 142, 0879 293 139, 0893 837 214
И още телефони: 0878 622 496, 0898 622 496, имейл: office@baukey.bg
И не забравняйте, че специалистите от Baukey работят с най-модерната техника и инструменти.

Ако пък сте в София, потърстете ги на телефон 0879 293 141 / 0887 953 200 / 0893 837 214 за ключарското ателие на Baukey в София и 0879 293 142 / 0879 293 139.
Baukey в София или на място в ателиета им- тел. за цялата страна 0893 837 214
Baukey – тук е качеството и надежността!

Related posts

Leave a Comment