Наша фирма в строителния дизайн предлага комплексни услуги „до ключ“

Пловдивската многофункционална компания в строителния дизайн и изграждане на жилища – „Бамакс – Попов“, една от малкото в България, която предоставя комплексни услуги „до ключ“ по строителство, ремонт или реконструкция на дома, както и пълно модерно дизайнерско обзавеждане.
Освен всичко свързано с интериора, фирмата предлага на своите многобройни клиенти производство на оригинално ковано желязо, луксозна дограма и врати от дърво, както и внос на италиански мебели от производителя.
„Уникатите от ковано желязо, които произвеждаме са много популярни от години в страни като Италия, Хърватска, Франция, Белгия и Русия, както и много страни от бившите съветски републики.
Нашата кауза е да творим заедно с дизайнер, за да превърнем мечтите на клиентите ни в реалност. Изработката на нашите артикули от ковано желязо са по каталог, като изделията ни са по проект, обяснява Радослав Попов, собственик и генерален мениджър на „Бамакс – Попов“.
И допълва, че в момента хитът са дизайнерските шатри от ковано желязо, които са много търсени от клиентите му.
Любопитен е иновативният подход на фирмата към своите клиенти. Компанията предлага бонус при закупуване на пакeт от трите предлагани от нея услуги, на стойност по-висока от 50 хиляди евро, фирмата предлага екскурзия до Италия до фабриката за мебели. Там клиентите сами могат да си изберат и закупят на място своите мебелите и да направят евентуални корекции, допълни Попов.

Фирмата предлага високо качество и за ежедневните масови „дребни“ услуги като грундиране, боядисване, всякакви замазки и мазилки и модерни дизайнерски решения с гипсокартон , шпакловки и оригинални гипсови корнизи.
Традиция на „Бамакс – Попов“ стана да предлага на своите клиенти цялостни интериорни решения с италиански мебели в класика, неокласика, ар деко и модерн.Фирмата изработва по поръчка и по размери портали, порти, парапети и огради от ковано желязо.
Всеки може да си поръча при нас и класически и ретро мебели от масив с цвят и размери по избор.
Масивните мебели са по индивидуален проект с включено производство, проектиране, монтаж, гарантира екипът на „Бамакс – Попов“.

Related posts

Leave a Comment